Domino partner

Ekskluzivni Domino distributer

Kao ekskluzivni distributer Domino proizvoda za područje RH, opskrbljujemo Vas ispisnim rješenjima koji najbolje odgovaraju potrebama Vaše industrije.

OTKRIJ VIŠE

Domino partner
PRINTANJE I ETIKETIRANJE

01 PRINTANJE I ETIKETIRANJE

Kao globalni lider u industrijskom tisku, Domino rješenja pokrivaju sve zahtjeve kodiranja i označavanja. Četrdesetogodišnje iskustvo podržano stalnim inovacijama rezultiralo je asortimanom rješenja koji omogućava dosljedno, jasno i kvalitetno kodiranje za Vašu proizvodnu liniju.
OTKRIJ VIŠE
PRINTANJE I ETIKETIRANJE

02 DIGITALNO PRINTANJE

Domino nudi rješenja za digitalni ispis naljepnica i valovitog pakiranja, kao i ispis promjenjivih podataka kodova, adresa te personalizacije za mnoge različite aplikacije tiskarske industrije.
OTKRIJ VIŠE
DIGITALNO PRINTANJE

03 LASERSKO OZNAČAVANJE

Laseri za pisanje kodiraju tekst, grafike i promjenjive podatke na različite podloge, uključujući metale, plastiku, staklo, papir i kartone. Kako se ne koristi tinta ili tekućina, laserski sustavi ekološki su prihvatljivi, isplativi i s minimalnim održavanjem. Laser ostavlja trajne oznake, idealne za sljedivost proizvoda i zaštitu od krivotvorenja.
OTKRIJ VIŠE

04 POTROŠNI MATERIJAL

Posebna ponuda Domino tinte, ribona i etiketa dizajnirana je da savršeno radi s Vašim sustavom. Osim što omogućuju konzistentne rezultate, originalni potrošni materijali produljuju vijek trajanja Vaših strojeva, osiguravajući njihov učinkovit rad.
OTKRIJ VIŠE
POTROŠNI MATERIJAL

Tražite rješenje za Vašu industriju?

JAVITE NAM SE
vrh stranice