Širom svijeta proizvodi i tehnologije tvrtke Domino igraju ključnu ulogu u proizvodnom ciklusu.

Surađujemo s klijentima u širokom rasponu industrija opskrbljujući ih pisačima za primjenu kodova u svim vrstama proizvodnih linija. Cjelovit pristup tvrtke Domino osigurava sva potrebna kodiranja u cjelokupnom proizvodnom ciklusu, od označavanja proizvoda do označavanja paleta.

Proizvodi

Kad je potrebno kodirati pojedinačni proizvod, ili kad se ne koristi dodatno pakiranje, kodovi se mogu nanositi izravno na proizvode, naprimjer na jaja i na industrijske materijale poput betonskih blokova, drvne građe, kabela i plastičnih cijevi.

Primarna ambalaža

Mnoge tvrtke moraju na primarnu ambalažu ispisivati promjenjive informacije kao što su rokovi trajanja, crtični kodovi i kodovi sljedivosti. To je posebno važno za sektore hrane, pića i farmaceutskih proizvoda. Tvrtka Domino posjeduje široki asortiman tintnih pisača malih znakova, laserskih pisača i pisača s toplinskim prijenosom koji se primjenjuju u cijelom svijetu. Domino pisači omogućuju ispise na različite vrste pakiranja iz vaših proizvodnih linija: od aluminijskih limenki do plastičnih boca, od pakiranja sa zaštitnim mjehurićima do staklenki, od kartonskih kutija do fleksibilnih pakiranja.

Skupna ili sekundarna ambalaža

Razni tržišni sektori moraju na sekundarnu ambalažu nanijeti identifikaciju proizvoda koju kasnije može očitati čovjek ili stroj. Naši tintni pisači velikih znakova ili pisači za ispis i nanošenje oznaka ispisuju kodove na kartonske kutije, kašete i plastične ili višeslojne vreće.

Transportna ili tercijarna ambalaža

Na kraju proizvodnog ciklusa proizvodi se utovaruju na palete ili u kontejnere, bačve i bale za transport. Pisači za ispis i nanošenje oznaka tvrtke Domino ispisuju informacije o proizvodu i isporuci potrebne za praćenje opskrbe putem distribucijske mreže klijenta.


vrh stranice