PIS tehnička podrška – Industrijska rješenja – nudi usluge kompletnog održavanja Vašeg Domino stroja, redovnog godišnjeg servisa, preventivnih pregleda stroja i servisa te hitnih intervencija na Vašoj lokaciji.

Osim servisa, PIS tehnička podrška nudi usluge u vidu tehničkih rješenja za serijalizaciju i verifikaciju Vaših proizvoda, te idejna rješenja za automatiziranje proizvodne linije. Servisni tehničari tvrtke PIS školovani su i redovno usavršavaju svoja znanja direktno kod proizvođača strojeva. Tako je naš servisni tim stalno na visokoj tehničkoj razini i upoznat s novitetima u tehnologiji strojeva.

Stupite u telefonski kontakt sa PIS tehničkom podrškom te opišite problem. U većini slučajeva na temelju Vašeg opisa moguće je uspostaviti početnu dijagnozu. Prema potrebi, naš servisni tehničar će u najskorijem mogućem roku stići k Vama i na licu mjesta poduzeti sve potrebne radnje za otklanjanje problema.

Odjel Industrijskih rješenja nudi i servisne ugovore u trajanju 24/7 s brzim odazivom na lokaciji kupca i korištenjem adekvatnih zamjenskih sustava u proizvodnji, a cilj nam je da naši klijenti imaju najbolju podršku u svojoj proizvodnji.


vrh stranice