Digitalna transformacija briše granice između fizičkih kanala prodaje. Pametni telefoni, e-commerce i drugi inovativni koncepti prodaje omogućuju vam lakši pristup do novih kupaca.

POSTIZANJE MAKSIMALNE KONKURENTSKE PREDNOSTI

IPIS+ prati svjetske tehnološke i poslovne trendove te primjenjuje najbolje prakse u upravljanju poslovnim procesima u trgovini. Osigurava maksimalnu efikasnost u obavljanju svakodnevnih operacija. Upravljanje kategorijama i asortimanima prodajnih mjesta, promocijama, odnosima s dobavljačima kao i suradnjom s marketinškim agencijama pomaže efikasnosti upravljanja prodajnom mrežom neovisno o formatu i prodajnom konceptu. Podrškom za korištenje programa vjernosti, e-trgovine, e-usluga i samouslužnih programa poboljšava se ugodnost kupovine i zadovoljavanje želja i potreba kupaca što u konačnici rezultira konkurentskom prednošću!

UPRAVLJANJE TRGOVINOM

UPRAVLJANJE PRODAJNIM MJESTOM

Upravljanje kategorijama Mobilni upravitelj
Upravljanje asortimanima Naručivanje
Upravljanje promocijama Upravljanje skladištem
Upravljanje programom vjernosti Inventura
Upravljanje prodajnim mjestima Etikete i deklaracije
Upravljanje prometa u realnom vremenu Evidencija radnog vremena

OMNICHANNEL – SINERGIJA SVIH RASPOLOŽIVIH KANALA

Retail u središte pozornosti stavlja svakodnevni život korisnika, nastojeći mu biti dostupan svojom personaliziranom ponudom u svim kanalima i dodirnim točkama prodaje. Marketinški (web, mobile, social) i prodajni (fizička trgovina, mobile, web) kanali integrirani su u jedan personalizirani ekosustav koji kupcu pruža potpuno iskustvo brenda bez potrebe mijenjanja kanala ili točke (mjesta) kupnje.

Pristupačnost, izbor, jednostavnost...To je ono što vaši klijenti žele i očekuju, gdje god se nalazili i u bilo koje vrijeme.

Pokrivamo sve segmente upravljanja trgovinom kroz softver, hardver, korisničku podršku, IT održavanje i poslovno savjetovanje.
990 000 kupaca svaki dan obavi kupnju preko IPIS+ aplikativnog programskog rješenja za Upravljanje trgovinom

1150 prodajnih mjesta svih formata i veličina

24/7/365 korisnička podrška

14 servisnih centara na području Adria regije

30 godina iskustva u retailu

vrh stranice