POSLOVNO SAVJETOVANJE

Naše dugogodišnje iskustvo u radu s raznim klijentima i tržišnim zahtjevima te veliki broj odrađenih projekata osposobili su nas za pružanje kvalitetnog poslovnog savjetovanja. Zajedno s vama sudjelujemo u analizi, izgradnji i optimizaciji poslovnih procesa i ključnih pokazatelja poslovanja u skladu sa dobrom poslovnom praksom.

KORISNIČKA PODRŠKA I ODRŽAVANJE

KORISNIČKA PODRŠKA 24/7/365

Neprekinuto funkcioniranje svakodnevnog poslovanja moguće je osigurati jedino uz pravovremenu, transparentnu i kvalitetnu korisničku podršku. Razvijene procedure i dugogodišnje iskustvo naših konzultanata, sistem inženjera i analitičara u pružanju podrške kompleksnim sustavima vaša su garancija nesmetanom poslovanju.

RJEŠENJA PREMA ZAHTJEVIMA KORISNIKA

Bilo da se radi o prilagodbi postojećih rješenja, povezivanju sa drugim sustavima ili izradi potpuno novih aplikacija naš razvojni tim spreman je na svaki izazov.

ODRŽAVANJE IT INFRASTRUKTURE

Naše iskustvo na poslovima tehničke podrške, educirani ljudi, procesi i tehnologija osiguravaju identifikaciju trendova, čime na vrijeme uočavamo potrebe za specifičnim intervencijama ili upozorenjima kako bismo Vama i Vašim krajnjim kupcima osigurali kvalitetu usluge koju i zaslužujete.
vrh stranice