Mobile BOOM

Mobilizirajte svoj back-office
ZATRAŽITE PONUDU

Mobile Back-office Operations Management

Kako unaprijediti učinkovitost, brzinu i točnost svih poslovnih procesa u trgovini?
Jednostavno – instalirajte mobileBOOM!

 

 

BACK-OFFICE GDJE GOD GA TREBATE

S mobileBOOM-om Vaš back-office je tamo gdje ste Vi. Aplikacija je kreirana kako bi omogućila pristup back-office podatcima bez obzira gdje se zaposlenici u prodavaonici nalaze. Pristupite svojim podatcima u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg uređaja. MobileBOOM mobilni je dodatak IPIS+ ERP-u, namijenjen Android uređajima. Aplikaciju je moguće instalirati na uređaje s operativnim sustavom Android od verzije 6 (Marshmallow) do 10 (Q).

 

 

mobileBOOMOPTIMIZIRAJTE POSLOVNE PROCESE

Mobilni back-office omogućuje jednostavniju i bržu optimizaciju poslovnih procesa, pružajući time veću učinkovitost uz manji broj potrebnih stolnih računala. Minimizirajući potrebu za fizičkim odlaskom u pozadinski ured, mobileBOOM aplikacija pomaže zaposlenicima u bržem i efikasnijem obavljanju svakodnevnih zadataka. 

 Zahvaljujući našem mobilnom pozadinskom uredu, zaposlenici sada sve zadatke mogu obaviti unutar prodajnog prostora, na mjestu i u trenutku poslovnog događaja. Kako su im sve informacije dostupne kroz aplikaciju, vrlo brzo mogu odgovoriti na sva pitanja, donijeti najbolje odluke i na najefikasniji način odraditi administrativni dio posla.

Back-office na dlanu

 

 

POBOLJŠAJTE KORISNIČKU USLUGU

Uštedom vremena na bavljenje administrativnim zadatcima, zaposlenici mogu više vremena posvetiti kupcima, čime se dugoročno poboljšava korisnička usluga. Na ovaj način, mobileBOOM unaprjeđuje efikasnost, brzinu i točnost svih poslovnih procesa u trgovini, istodobno povećavajući zadovoljstvo zaposlenika, ali i kupaca.

 

RJEŠENJE PO VAŠOJ MJERI

MobileBOOM dio je IPIS+ ERP rješenja za trgovinu, kojeg više od trideset godina neprestano razvijamo i unaprjeđujemo. Osim mobileBOOM aplikacijom, IPIS+ ERP moguće je obogatiti i dashboard aplikacijama za praćenje prometa i zaliha u stvarnom vremenu, koje omogućuju pravodoban pristup podacima ključnima za donošenje važnih poslovnih odluka.

vrh stranice