Tailor made

ERP rješenje kakvo zaista trebate

IPIS+ ERP rješenje u potpunosti se prilagođava Vašim poslovnim potrebama i vizijama. Modificirana prema specifičnim potrebama klijenta, aplikacija je potpuno personalizirana na svakoj razini.
Tailor made
SOFTVER

01 SOFTVER

IPIS+ predstavlja integrirano programsko rješenje za efikasnije i jednostavnije upravljanje poslovnim procesima. Pokrivajući sve prodajne procese temeljene na zahtjevima kupaca, IPIS+ donosi optimizaciju poslovnih procesa, dugoročno povećanje produktivnosti i konkurentsku prednost.
OTKRIJ VIŠE
SOFTVER

02 HARDVER

IPIS+ rješenje jednostavno se integrira u Vaš postojeći hardver. Želite li nove uređaje, opremit ćemo Vas vodećim hardverom na tržištu. O Vašem kompletnom hardveru brine naša tehnička podrška na terenu.
OTKRIJ VIŠE
HARDVER

03 POSLOVNO SAVJETOVANJE

Uspješno upravljanje trgovinom upotpunjujemo poslovnim savjetovanjem u području nabave, prodaje i logistike. Usluga se sastoji od edukativnih i savjetodavnih aktivnosti koje jačaju sposobnost tvrtke za unaprjeđivanje svojih rezultata i ostvarivanje definiranih poslovnih ciljeva.
OTKRIJ VIŠE

04 TEHNIČKA PODRŠKA

Fokusirajte se na Vaše ključne kompetencije dok svojim zaposlenicima osiguravate ugodno, pouzdano i profesionalno iskustvo korisničke podrške.
OTKRIJ VIŠE
TEHNIČKA PODRŠKA
vrh stranice