IPIS+ rješenje

Otkrijte prednosti IPIS+ modula - sveobuhvatne poslovne aplikacije koja uključuje ERP, MIS BI, dashboard i mobilne aplikacije.
ZATRAŽITE PONUDU
12 TISUĆA ZADOVOLJNIH KORISNIKA
30% FMCG RETAILERA U RH SVAKODNEVNO KORISTI IPIS+
50 TISUĆA IZDANIH RAČUNA U SATU

IPIS+ ERP

ERP rješenje po mjeri koje osigurava jednostavnije i učinkovitije upravljanje poslovnim procesima kao što su financije, nabava, prodaja, aktivnosti lanca opskrbe i slično. Sustavom je moguće centralno upravljati, uz mogućnost definiranja postavki strukture tvrtke i značajki svih stavki u sustavu. Središnja jedinica distribuira ove podatke svim prodajnim poslovnicama i prikuplja rezultate svih poslovnih procesa.

OTKRIJ VIŠE

IPIS+
mobileBOOM

 

 

MOBILE BOOM

Aplikacija koja pokriva sve back-office aktivnosti trgovine na mobilnom uređaju. Zaposlenicima omogućuje obavljanje svih potrebnih aktivnosti izravno na prodajnom prostoru, pružajući im tako više vremena za kvalitetniji rad s kupcima. MobileBOOM osigurava upravljanje back-office aktivnostima u stvarnom vremenu.

OTKRIJ VIŠE

IPIS+ PROMET

Dashboard aplikacija i analitički alat za prikaz prodaje u stvarnom vremenu prema lokaciji trgovine, veličini košarice, broju kupaca i mnogo više, s mogućnošću usporedbe s prethodnim razdobljima. Pruža uvid u podatke o prodaji, trendove i rezultate mjerenja u svrhu postavljanja ciljeva i predviđanja budućih prodajnih rezultata.

OTKRIJ VIŠE

IPIS sales analytics
MIS BI solution

MIS BI

Informacijski sustav za donošenje odluka te koordinaciju, kontrolu, analizu i vizualizaciju informacija u organizaciji. MIS menadžmentu pruža sva potrebna izvješća o aktivnostima tvrtke na strateškoj, taktičkoj i operativnoj razini. Njegova je svrha agregiranje podataka iz različitih izvora i pružanje uvida koji pokreću rast poslovanja.

OTKRIJ VIŠE

TAILOR-MADE RJEŠENJE

odaberite jednu ili više aplikacija iz IPIS+ modula uz funkcionalnosti
koje želite i iskrojite rješenje po mjeri Vašeg poslovanja

ISTRAŽITE FUNKCIONALNOSTI 

ZAŠTO TAILOR-MADE RJEŠENJE?

  • optimizacija poslovnih procesa
  • dugoročno povećanje produktivnosti
  • konkurentska prednost
  • širenje poslovanja
  • zadovoljni zaposlenici i klijenti

ŠTO ČINI IPIS+ TAILOR-MADE?

  • prilagodljiv Vašim poslovnim potrebama
  • funkcionalnost u skladu s Vašim zahtjevima
  • individualan pristup svakoj implementaciji
  • partnerski odnos s Vama
vrh stranice