DOMINO

Domino je vodeći svjetski proizvođač uređaja i sustava za označavanje te praćenje proizvoda u laserskoj, ink jet, print and apply i dod tehnologiji označavanja. S 40 godina iskustva u razvoju i implementaciji u industriji, Domino kao tržišni svjetski lider, je ujedno i preferirani dobavljač za niz velikih OEM-a i proizvođača proizvodnih linija, kao što su Krones, Tetrapak, Sidel, KHS, G.D., Multivac, Bizzerba, Uhlman, IWK itd.
Tvrtka PIS je generalni službeni distributer za područje Republike Hrvatske.

 Saznajte više

ZEBRA

Zebra Technologies najveći je svjetski proizvođač uređaja za automatsku identifikaciju (ručni i ugradbeni skeneri te PDT terminali) i ispisna rješenja, kao što su TTO printeri (Termal transfer tehnologije) za ispise na sve vrste etiketa i privjesnica različitih materijala i tekstura. Svaka moderna proizvodnja, logistička manipulacija kao i upravljanje kod/količina aplikacijama nezamislivi su bez Zebra uređaja u Vašim poslovnim procesima.
Tvrtka PIS je Solution partner i razvojni suradnik Zebra Technologies.

Saznajte više 

COGNEX

Cognex je najveća svjetska kompanija koja se bavi industrijskim vidom („machine vision”) i ID čitanjem (čitanjem svih vrsta kodova). Osnovana je prije 36 godina na američkom MIT-u i od tada pa do danas je tehnološki lider u svijetu industrijskih kamera. S više od 1500 zaposlenika COGNEX pruža globalnu podršku svojim klijentima, te s godišnjim prometom preko 850 milijuna dolara, ova tvrtka nema pravog konkurenta u svijetu industrijskih kamera.
Tvrtka PIS je Cognex partner s nizom uspješnih implementacija prilikom verifikacije ispisnih podataka u realnom produkcijskom vremenu.

 Saznajte više

vrh stranice