Internacionalizacija poslovanja MSP-ova

 
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Naziv poziva za dostavu projektnih prijedloga: Internacionalizacija poslovanja MSP-ova - Faza 2 
PIS d.o.o. započelo je provedbu EU projekta:

Jačanje potencijala za internacionalizaciju poslovanja na tržištima zemalja članica EU i u SAD kroz promociju proizvoda na međunarodnim sajmovima

UGOVOR O DODJELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA KK.03.2.1.16.0249

 

 

SAŽETAK
PROJEKTA

 

 
Projekt će omogućiti razvoj prodaje na tržištu EU i uvođenje proizvoda na novo tržište - SAD, što će doprinijeti internacionalizaciji poslovanja PIS-a, ključnom faktoru za dugoročni razvoj. Nastup na vodećim međunarodnim sajmovima u IT industriji, uz predstavljanje proizvoda i veće mogućnosti suradnje s inozemnim partnerima, omogućiti će pristup tehnološim inovacijama, koje će omogućiti jačanje sposobnosti PIS-a za razvoj globalno konkurentnih proizvoda, s rezultatom rasta udjela proizvoda veće dodane vrijednosti i poslovne učinkovitosti i s izravnim doprinosom ciljnim skupinama.

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 29. TRAVNJA 2019. DO 29. TRAVNJA 2021. GODINE 
(PRODULJENO DO 31.PROSINCA 2023.)

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 1.805.441,00 HRK

UKUPNI PRIHVATLJIVI TROŠKOVI PROJEKTA: 1.056.920,14 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 686.998,09 HRK


OPĆI CILJ projekta je povećanje sposobnosti PIS-a za sudjelovanje na globalnom tržištu i rast poslovne učinkovitosti kroz internacionalizaciju poslovanja i postizanje konkurentnosti. 

ZA PROJEKT I PROJEKTNE AKTIVNOSTI ODREĐENA SU DVA CILJA KOJA PODUZETNIK PLANIRA POSTIĆI:
1. Razviti poslovanje kroz promociju proizvoda i usluga poduzetnika na tržištu zemalja članica EU, te pojačati sposobnost za razvoj novih proizvoda kroz praćenje inovacija i globalnih trendova u IT industriji.

2. Prezentirati poslovanje i promovirati proizvode i usluge poduzetnika na novim inozemnim tržištima, uvesti proizvode na tržište SAD, te povećati mogućnost poslovne suradnje s inozemnim partnerima. 

 KONTAKT 
ZA VIŠE INFORMACIJA

 

 

PIS d.o.o.
Vitezićeva 2
10000 Zagreb, Hrvatska 
(T) +385 (0)1 3639330
(F) +385 (0)1 3691471
pis@pis.eu.com

vrh stranice