CAB pisači etiketa

 

Istražite našu široku ponudu CAB pisača etiketa

 

 

 

cab-pisaci-etiketa-pis

 


MACH

Printeri za manji volumen ispisa

S Mach 1 i 2 modelom, CAB upotpunjuje svoju ponudu pisača u nižem cjenovnom rangu. Pouzdani stolni pisači od 4“ u provjerenoj tehnologiji idealni su za ispis male do srednje količine. Čvrsta dvoslojna konstrukcija omogućuje ispis na svim područjima. Uređaji su kreirani za toplinski prijenos i izravni termalni ispis, uz razlučivost ispisa 200 dpi ili 300 dpi na naljepnicama širine do 118 mm.


OTKRIJ VIŠE

 

 

 


EOS

Jedan koncept, dvije veličine

Za etikete promjera do 152 mm tu je EOS2, printer za manje role. Trebate li printer za velike role, odaberite EOS5, namijenjen za etikete promjera do 203 mm. Oba uređaja dolaze i u mobilnim verzijama. EOS modeli za mobilno printanje omogućavaju mobilni ispis u proizvodnjama, skladištima, pokretnim radionicama ili poljoprivredi, gdje god nema nisu dostupni klasični električni priključci.


OTKRIJ VIŠE

 

 

 

 

EOS-CAB-PIS

 

 

 

SQUIX-CAB-PIS

 


SQUIX

Pisači etiketa s lijevim pozicioniranjem materijala

Uski, široki ili ekstra široki ispis? Ili ipak univerzalni ispis? Squix pokriva sve! Bez obzira printate li uske etikete, etiketa za aplikacije u logistici ili čak velike paletne etikete i etiketa za bačve, pronaći ćemo rješenje za Vas. Osnovni modeli dolaze s opcijom ručnog otkidanja etiketa uz mogućnost postavljanja vanjskog namatača. Trebate li automatsko odljepljivanje etiketa, za Vas je Peel-off device, koji dolazi s ugrađenim unutarnjim namatačem.


OTKRIJ VIŠE

 

 

 


HERMES

Dvobojan ispis etiketa prema GHS standardu etiketa

Hermes C je prvi sustav za označavanje u svijetu koji ispisuje i primjenjuje dvobojne naljepnice u jednoj operaciji. Zahvaljujući integriranom sustavu povratnog uvlačenja pojedinačne naljepnice, moguće je ispisivati i aplicirati na zahtjev bez gubitka naljepnica. Uz izbor nekoliko vrsta aplikatora, Hermes C omogućava apliciranje na ravne i okrugle površine te apliciranje na kut proizvoda. Označavanje je tako moguće na svim oblicima pakiranja, od boca i limenki do bačvi, kartona i paleta.


OTKRIJ VIŠE

 

 

 

 

DISPENZERI ETIKETA

Jednostavno i precizno etiketiranje

Kako bismo osigurali da se naljepnice mogu ispravno ukloniti za svaku upotrebu, u CAB ponudi dostupne su dvije verzije dispenzera etiketa. Njihova razlika je u smjeru odljepljivanja etikete – horizontalno i vertikalno. Svaka naljepnica, bez obzira na veličinu, može se jednostavno dozirati pomoću HS i VS dozatora. Naljepnice se mogu otisnuti ili odrezati bez nepotrebnog razmaka.


OTKRIJ VIŠE

 

 

 

 

hermes-cab-pis

 

 

 

 

 

 

 

 


vrh stranice