CAB pisači

Pisači i dispenzeri etiketa

Uski, široki ili ekstra široki ispis? Ili ipak univerzalni ispis? CAB pokriva sve! Odaberite jednostavno i precizno etiketiranje po povoljnoj cijeni.

OTKRIJ VIŠE

CAB pisači

Domino partner

Ekskluzivni Domino distributer

Kao ekskluzivni distributer Domino proizvoda za područje RH, opskrbljujemo Vas ispisnim rješenjima koji najbolje odgovaraju potrebama Vaše industrije.

OTKRIJ VIŠE

Domino partner

Domino R serija

Vision Inspection System

Osigurajte čitljivost svakog koda i zaboravite na zahtjevne manualne preglede uz automatizirano kodiranje i označavanje rješenja po Vašoj mjeri.

OTKRIJ VIŠE

Domino R serija

Domino Ax serija

Iznimno jednostavna instalacija

Kontinuirana inkjet tehnologija omogućuje ispis na gotovo svakoj površini, zbog čega predstavlja standardno rješenje u više od 90% aplikacije koda.

OTKRIJ VIŠE

Domino Ax serija
PRINT & APPLY

01 PRINT & APPLY

Kao globalni lider u industrijskom tisku, Domino rješenja pokrivaju sve zahtjeve kodiranja i označavanja. Četrdesetogodišnje iskustvo podržano stalnim inovacijama rezultiralo je asortimanom rješenja koji omogućava dosljedno, jasno i kvalitetno kodiranje za Vašu proizvodnu liniju.
OTKRIJ VIŠE
PRINT & APPLY

02 LASERSKO OZNAČAVANJE

Laseri za pisanje kodiraju tekst, grafike i promjenjive podatke na različite podloge, uključujući metale, plastiku, staklo, papir i kartone. Kako se ne koristi tinta ili tekućina, laserski sustavi ekološki su prihvatljivi, isplativi i s minimalnim održavanjem. Laser ostavlja trajne oznake, idealne za sljedivost proizvoda i zaštitu od krivotvorenja.
OTKRIJ VIŠE
LASERSKO OZNAČAVANJE

03 POTROŠNI MATERIJAL

Posebna ponuda Domino tinte, ribona i etiketa dizajnirana je da savršeno radi s Vašim sustavom. Osim što omogućuju konzistentne rezultate, originalni potrošni materijali produljuju vijek trajanja Vaših strojeva, osiguravajući njihov učinkovit rad.
OTKRIJ VIŠE
vrh stranice