Drugo izlaganje na EuroShopu

Drugo izlaganje na EuroShopu

06.03.2023.

PIS ponovno na düsseldorfskom maloprodajnom sajmu EuroShop
Iza nas je još jedno izlaganje na EuroShopu, vodećem svjetskom maloprodajnom sajmu. Ovaj sajam predstavlja logično odredište europskih tvrtki koje žele proširiti svoje poslovanje na internacionalno tržište, stoga smo i ove godine otputovali u Düsseldorf

VEĆI UDIO MALOPRODAVAČA

Ovogodišnji EuroShop održao se od 26. veljače do 3. ožujka. Tijekom pet dana trajanja, sajam je okupio čak 81 tisuću posjetitelja iz čak 55 zemalja, s naglaskom na europske zemlje. Među posjetiteljima sajma udio maloprodavača sve je veći, a ove godine iznosio je čak nešto više od 50%.

PIS su u Düsseldorfu predstavljali direktor PIS-a Krešimir Ćurković, direktor odjela Prodaje i marketinga Tomislav Peras, prodajni konzultant Dražen Brašnić i poslovni specijalist iz odjela Aplikativnih rješenja Darko Krkač.

 

ISPUNILI SMO OČEKIVANJA

"Ovogodišnje izdanje sajma EuroShop definitivno je ispunilo naša očekivanja. Naš je štand posjetio je velik broj predstavnika retail i IT tvrtki iz raznih zemalja. Posebno su nas razveselile posjete predstavnika tvrtki iz RH, BiH i Slovenije, kao i posjete naših postojećih klijenata i partnera, na što smo osobito ponosni", izjavio je Dražen i napomenuo kako je navedeno pokazatelj da su prisutnost na sajmovima i ulaganje u brojne marketinške aktivnosti, kao i sama referentna lista naših klijenata, urodile plodom i utjecali na našu prepoznatljivost u regiji. "Dobili smo mnoštvo konkretnih upita za našu ponudu, na osnovu kojih smo dogovorili daljnje korake u ostvarenju potencijalnih poslovnih suradnji."

 

NAJVEĆI INTERES ZA IPIS+

Posjetitelji EuroShopa koji su nas kontaktirali, najveći interes iskazali za naše IPIS+ rješenje za trgovinu, odnosno za rješenje za veleprodaju i maloprodaju, POS i za mobilnu aplikaciju za back-office. "IPIS+ rješenje može se integrirati s mnogim stranim ERP CORE rješenjima, a s obzirom na funkcionalnosti koje nudimo, kao i prihvatljivu cijenu, još smo jednom dokazali da naša rješenja doista mogu konkurirati na svjetskom tržištu." "Tvrtka PIS već treći put izlaže u Düsseldorfu, od toga dva puta na sajmu EuroShop i jednom na sajmu EuroCIS. S obzirom da ovi sajmovi redovito ispune naša očekivanja, definitivno ćemo ih nastaviti posjećivati", zaključuje Dražen.

vrh stranice