Novi klijent: Tvrtka Vinkoprom

Novi klijent: Tvrtka Vinkoprom

15.03.2023.

Predstavljamo našeg novog klijenta - slavonski trgovački lanac Vinkoprom

Lanac trgovina pretežno neprehrambenih i građevinskih proizvoda Vinkoprom odabrao nas je za svog novog tehnološkog dobavljača

PRVI KORAK U DIGITALNOJ TRANZICIJI
Jedan od ključnih razloga zbog kojih je PIS prepoznat kao kvalitetan strateški odabir upravo je PIS-ov tailor-made pristup koji će podržati komparativne prednosti Vinkoproma, kao i konzalting poslovnih procesa kojeg PIS nudi.

„Odlučili smo da je IPIS+ ERP prvi korak u našoj digitalnoj tranziciji. Sigurni smo da ćemo uz ovakav pristup iskoristiti sve prednosti novog softverskog rješenja“ – istaknuo je direktor Vinkoproma, Vladimir Raguž.
 

IPIS+ UNAPRJEĐUJE POSLOVNE PROCESE

Kao vodeći ERP proizvođač specijaliziran za prodajne procese, PIS će implementacijom IPIS+ rješenja svakako doprinijeti unaprjeđenju poslovanja tvrtke Vinkoprom. Implementacija PIS-ovog rješenja u Vinkoprom poslovnice već je započela, a u sklopu iste zaposlenicima će biti pružen konzalting na području category managementa i slaganja asortimana te logistike. Uz IPIS+ ERP, Vinkoprom je svoje maloprodajno rješenje unaprijedio MIS poslovnom inteligencijom, POS rješenjem te mobilnom aplikacijom za rad u dućanu i skladištu.

 

PRVI KORAK U SEGMENT "URADI SAM" DUĆANA
„Naš novi klijent Vinkoprom predstavlja PIS-ov iskorak u segment tzv. home improvement odnosno DIY (Uradi sam) dućana. Iznimno nam je drago što smo prepoznati kao pouzdani tehnološki dobavljač softverskog rješenja. Zahvaljujemo tvrtki Vinkoprom na ukazanom povjerenju“ – poručio je direktor PIS-a, Krešimir Ćurković.
vrh stranice