Novi klijent: Plaček grupa

Novi klijent: Plaček grupa

12.05.2022.

Početkom ožujka u PIS-ov portfolio ušao je novi klijent - češka tvrtka Plaček
PIS-ovom portfoliu pridružio se novi član. Riječ je o češkoj tvrtki Plaček u čijem je vlasništvu međunarodni lanac trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, u Hrvatskoj poznatih kao Super zoo. 

 ČETIRI PRODAVAONICE DO KRAJA GODINE

Implementacija našeg rješenja započela je u ožujku, a prva prodavaonica otvorila se 12. svibnja u Kaštelima. Edukacije su provedene tjedan do dva prije otvaranja, a u prvom dućanu radi do sedmero ljudi s njihove strane. Do kraja godine otvorit će se još tri prodavaonice, koje se u Hrvatskoj zovu Super zoo.

 

   

 

NAŠ NOVI SEGMENT POSLOVANJA
Ovim partnerstvom dobivamo i novi segment u našem poslovanju, a to je PET shop. Tijekom sljedećih nekoliko godina u planu je otvorenje većeg broja prodavaonica, čime bi se klijent našao među vodećim prodavačima u državi kada je riječ o trgovinama specijaliziranim za kućne ljubimce.

 

KLJUČNI IGRAČ U EUROPSKOM POSLOVANJU
Plaček grupa obiteljska je tvrtka posvećena kućnim ljubimcima koju je 1986. godine osnovao Dušan Plaček. Ova tvrtka jedan je od ključnih igrača u europskom poslovanju za njegu kućnih ljubimaca. Plačekove komercijalne aktivnosti pokrivaju veleprodaju i globalni izvoz, trgovine za kućne ljubimce s uslugom njegovanja i e-trgovinu. Tvrtka upravlja s više od 270 maloprodajnih trgovina i trgovina za kućne ljubimce u Češkoj, Latviji, Poljskoj, Rusiji i Rumunjskoj. Njihov veleprodajni kanal distribuira proizvode za kućne ljubimce za više od 1000 kupaca, uključujući trgovine za kućne ljubimce, trgovine za kućne ljubimce, veterinare i e-trgovinu u 20 zemlje. Tvrtka zapošljava više od 2000 ljudi, zahvaljujući kojima godišnji promet prelazi 200 milijuna eura.

 

*FOTO: SUPERZOO YOUTUBE/SCREENSHOT I PIS 

vrh stranice