Izlagali smo na londonskom RTS-u

Izlagali smo na londonskom RTS-u

24.05.2023.

Drugo predstavljanje britanskim retailerima na RTS-u 2023
Iza nas je drugo po redu izlaganje na londonskom Retail Technology Show. Na vodećem sajmu maloprodajne tehnologije ponovno smo predstavili naša maloprodajna rješenja britanskom, ali i svjetskom tržištu

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg predstavljanja, PIS je ove godine ponovno izlagao na jednom od najpoznatijih retail sajmova u Europi, koji u dva dana okuplja više od stotinu izlagača iz cijeloga svijeta.

PIS-ov londonski tim ove se godine sastojao od tri člana - direktora PIS-a Krešimira Ćurkovića, direktora Prodaje i marketinga Tomislava Perasa i projektanta aplikativnih rješenja Darka Bonačića.

 

PREDSTAVILI SMO CJELOKUPNO SW RJEŠENJE

Na RTS-u smo predstavili naše cjelokupno softversko rješenje za retail, s naglaskom na mobilna rješenja – mobilni POS te aplikaciju mobileBOOM. Uz predstavljanje softverskih rješenja, sajam se pokazao iznimnom platforma za otvaranje novih poslovnih prilika. Kroz networking i interakciju s posjetiteljima sajma, uspostavili smo i kontakte s potencijalnim klijentima koji su iskazali interes za naša tailor-made rješenja. Ovakva povezivanja pružaju nam dodatne prilike za rast i proširenje našeg poslovanja.

 

USPJEŠNO KONKURIRAMO SVJETSKOM TRŽIŠTU

Ovogodišnje izdanje sajma Retail Technology Showa tako je ponovno ispunilo naša očekivanja. Naš izložbeni štand posjetio je značajan broj predstavnika retail i tehnoloških tvrtki iz raznih zemalja. Posebno su nas razveselile posjete predstavnika poznatih maloprodajnih lanaca, kao i druženje s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom Diebold Nixdorf. Reakcije posjetitelja na funkcionalnosti koje nudimo, ali i na prihvatljivu cijenu s obzirom na britansko tržište, još su jednom pokazale da naša rješenja doista mogu konkurirati svjetskom tržištu.

vrh stranice