PIS u TOP 3 tehnološka dobavljača godine

PIS u TOP 3 tehnološka dobavljača godine

07.06.2021.

Magazin JaTrgovac uvrstio nas je u tri najbolja tehnološka dobavljača za 2020.

Ovogodišnji lipanj započeo je dobrim vijestima - najčitaniji stručni magazin o maloprodaji i FMCG-u u Hrvatskoj, JaTrgovac, uvrstio nas je među tri najbolja tehnološka dobavljača za 2020. godinu.

Ovo priznanje stekli smo kao finalisti natjecanja za nagradu Zlatna košarica. Riječ je o prestižnoj nagradi koju već šestu godinu zaredom u šest različitih kategorija dodjeljuje magazin i portal JaTrgovac, i to tvrtkama koje su u protekloj godini najviše doprinijele FMCG-u. „Dodjela Zlatne košarice praznik je industrije robe široke potrošnje i maloprodaje. Ona osigurava platformu na kojoj se komuniciraju najbolji primjeri poslovanja te ukazuje na njihovu važnost u društvu.“, pojasnio je Goran Pavlović, urednik magazina i portala.

 

MOBILE BOOM

Nagradom za tehnološkog dobavljača godine odaje se priznanje tvrtki čije su inovacije u 2020. godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru. Naš doprinos pritom je bila mobileBOOM aplikacija – mobilni back-office kojeg koriste Konzumovi zaposlenici.

Iako je nagradu odnio DataLab za svoj ERP Pantheon, titula finalista predstavlja značajno priznanje vrijednosti PIS-ove nove aplikacije. Naš mobileBOOM odjeknuo je među žirijem kojeg ove godine čini panel 16 stručnjaka i predstavnika strukovnih institucija iz područja srodnih trgovini. U finalu nam se pridružila i tvrtka MONRI, čije SinglePOS rješenje omogućava prihvaćanje svih oblika kartičnog plaćanja kroz jedan POS uređaj. Finalisti natjecanja bili smo i 2017. godine, kada je prvo mjesto osvojila tvrtka Login.


REKORDAN BROJ PRIJAVA UZ ODLIČNO PREDSTAVLJANJE

"Osobito nas raduje što smo ove godine zabilježili rekordan broj prijava. Pritom ne samo da je napravljen pomak u njihovom broju, nego je primjetan i napredak u kvaliteti prijava, jer su kandidati svoja ostvarenja u 2020. iskomunicirali na način koji dolikuje ovoj godini. To je još jedan pokazatelj sazrijevanja hrvatskoga tržišta, jer je dobrih ostvarenja bilo uvijek, ali to obično nije pratila jednako uspješna komunikacija." zaključuje Goran Pavlović, urednik magazina i portala JaTrgovac.

 

POGLEDAJTE NAŠU APLIKACIJU U AKCIJI

vrh stranice