Sponzorirali smo Progressive FMCG/retail konferenciju

Sponzorirali smo Progressive FMCG/retail konferenciju

23.09.2021.

Ove smo godine ponovno sudjelovali na Progressive FMCG/retail konferenciji


Nakon što smo prošlogodišnju konferenciju preskočili iz epidemioloških razloga, ove smo godine ponovno sudjelovali na PROGRESSIVE FMCG/RETAIL konferenciji. Osamnaesta po redu, konferencija pod egidom ReTAIL NOVE GENERACIJE održala se 22. rujna na već tradicionalnoj lokaciji - zagrebačkom hotelu Esplanade.

 

PIS x LEAFIO

 Za razliku od prijašnjih izdanja, ovogodišnju konferenciju sponzorirali smo zajedno s našim partnerom Leafio - tvrtkom koja razvija softver za optimizaciju i automatizaciju maloprodajnih procesa. Razlog zbog kojeg nam se Leafio pridružio na konferenciji jest predstavljanje ove tvrtke hrvatskom tržištu.

Uz promotivni štand, Leafio se posjetiteljima konferencije predstavio i prigodnim predavanjem. Prezentaciju naslova „OPTIMIZACIJA: Ključ za poboljšanje performansi zaliha u maloprodaji“, održao je Leafiov direktor razvoja za međunarodno poslovanje, Vladimir Bezrebryi. Kao stručnjak je za tehnologiju automatizacije i optimizacije u maloprodaji, Bezrebryi je predstavio rješenja za optimizaciju zaliha koja Leafio nudi. Uz objašnjenje postupaka optimizacije zaliha, tijekom ovog predavanja Vladimir je prezentirao rješenja za automatizaciju te izložio uobičajene pogreške korisnika, kao i primjere iz prakse.


ČAK 12 INSPIRATIVNIH PREDAVANJA

Uz Vladimirovo predavanje, sudionici konferencije imali su priliku čuti još 11 predavanja drugih stručnjaka iz FMCG/RETAIL industrije. Zanimljiva predavanja tako su održali i Nikola Vuković, iz tvrtke Boston Consulting Group (BCG); Kristijan Gregorić i Sunčica Žnidar iz agencije Valicon; Tin Klasić iz tvrtke Httpool; Dalibor Sović iz tvrtke Konzum plus; Nikola Škorić iz Electrocoina; Luka Čiča iz Infobipa; Gordan Smuđ iz Fortineta; Gorana Bardak iz tvrtke LogIN; Stanko Kršlović iz Philip Morris Zagreb; Anamaria Burazin Eškinja iz Design studia Sobočan i Davorka Biondić Vince iz tvrtke BIONDI consulting & education.


RETAIL NOVE GENERACIJE

Kako ističu organizatori, sudionici su, među ostalim, govorili o ključnim faktorima uspjeha, najvećim izazovima i budućnosti FMCG/RETAIL industrije, o strategijama lidera, o motiviranju kupaca te o tehnološkim i digitalnim alatima u službi povećanja profitabilnosti, ali i zaštite i sigurnosti velikih sustava. Na konferenciji smo razgovarali i o umjetnoj inteligenciji, rješenjima vezanim za internetsku trgovinu te o važnosti analitike, o inovacijama, umijeću pregovaranja te o najvećim izazovima s kojima se susreće moderna maloprodajna industrija.


NETWORKING

Konferencija je okupila približno 130 stručnjaka iz različitih područja retaila. Prema organizatorima, konferencija je namijenjena predsjednicima i članovima uprava tvrtki; vlasnicima i voditeljima trgovina i trgovačkih lanaca; proizvođačima; direktorima marketinga; voditeljima HR odjela; voditeljima strategije i razvoja; brend menadžerima; voditeljima nabave; gospodarskim i poslovnim udruženjima; konzultantima; IT tvrtkama; marketinškim i PR agencijama i ostalima uključenim u FMCG sektor! Uz poslovno umrežavanje, sudjelovanje na događajima ove vrste odlična je prilika za ostvarivanje suradnje s vodećim stručnjacima iz područja retaila i FMCG-a.

 

 

 

*www.progressive-fmcg-retail.com


vrh stranice