Ponovno na sajmu EuroCIS

Ponovno na sajmu EuroCIS

04.03.2024.

PIS po drugi put izlaže na sajmu maloprodajne tehnologije EuroCIS
Krajem veljače sudjelovali smo na 15. izdanju sajma EuroCIS. Najveći sajam maloprodajne tehnologije ove se godine održao pod sloganom „Go Beyond Today“, a mi smo tom prigodom otišli čak u Düsseldorf kako bismo internacionalnim retailerima ponovno predstavili našu ponudu

Od 2020. godine, redovito izlažemo na dva značajna düsseldorfska sajma – EuroCIS-u i EuroShopu. Riječ je o vodećim maloprodajnim sajmovima, koji privlače desetke tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, s posebnim naglaskom na zapadne zemlje. Dok je EuroCIS usmjeren isključivo na maloprodajnu tehnologiju, sajam EuroShop pokriva različite aspekte maloprodaje, čime privlači širi spektar posjetitelja. 

 

ZADOVOLJNI SMO INTERESOM ZA PIS

Unatoč manjem odazivu na ovogodišnjem EuroCIS-u u usporedbi s prethodnom godinom na EuroShopu, možemo reći da smo itekako zadovoljni interesom posjetitelja za naša rješenja. Ovogodišnji EuroCIS privukao je impresivnih 13,5 tisuća posjetitelja iz 95 zemalja, zajedno s više od 475 izlagača, koji su posjetili sajam kako bi istražili inovacije i trendove u maloprodajnoj tehnologiji.

Kao jedan od vodećih proizvođača ERP rješenja u Hrvatskoj, svjesni smo važnosti predstavljanja naših proizvoda i usluga na globalnom tržištu maloprodaje, a navedeni sajmovi predstavljaju ključno odredište za retailere koji teže implementaciji suvremene maloprodajne tehnologije radi unaprjeđenja vlastitog poslovanja. 

 

NASTAVLJAMO INTERNACIONALIZACIJU 

Naša prisutnost na ovim događanjima istovremeno označava nastavak PIS-ovog predstavljanja globalnoj FMCG zajednici. Izlaganje na maloprodajnim sajmovima predstavlja dio našeg sveobuhvatnog projekta internacionalizacije poslovanja, koji smo pokrenuli prije pet godina uslijed proširenja poslovne strategije na tržište Ujedinjenog Kraljevstva i zemalja Europske unije.

 

NAŠI PREDSTAVNICI

PIS su u Düsseldorfu predstavljali direktor PIS-a Krešimir Ćurković, direktor odjela Prodaje i marketinga Tomislav Peras i poslovni specijalisti iz odjela Aplikativnih rješenja Darko Krkač i Ivan Dželalija. Izgled štanda, kao i pripremu predstavljanja na sajmu, osmislio je i realizirao odjel Prodaje i marketinga.

 

PREDSTAVILI SMO I NOVOSTI IZ PONUDE

Kao i prijašnjih godina, posjetiteljima sajma predstavili smo naše cjelokupno maloprodajno rješenje, poznato kao IPIS+, no ovaj smo put poseban fokus stavili na mobilna rješenja – mobilni POS te mobilni pozadinski ured (aplikaciju mobileBOOM). 

Uz to, predstavili smo i naš virtualni POS, platformu koja ima svu poslovnu logiku regularne blagajne, uključujući cijene, promocije, izdavanje računa, sa svrhom jednostavnijeg i bržeg povezivanja s ostalim sustavima, kao što su SelfScan, Autonomous store, Click and Collect odnosno e-commerce i slično.

vrh stranice