Treće izlaganje na londonskom RTS-u

Treće izlaganje na londonskom RTS-u

29.04.2024.

Vodeći sajam maloprodajne tehnologije ove se godine održao pod sloganom „Join the Magic“
Iza nas je treće po redu izlaganje na londonskom Retail Technology Show. Sajam je ove godine okupio rekordan broj izlagača, ali i posjetitelja, zbog čega se sljedeće godine seli u veći prostor
VELIKA, SVJETSKI POZNATA IMENA NA JEDNOM MJESTU

Londonski RTS jedan je od najpoznatijih retail sajmova u Europi, koji u dva dana okuplja više od četiri stotine izlagača iz cijeloga svijeta. Tesco, Sainsbury's, Amazon, Costco, Starbucks, Ikea, samo su neka od velikih retail imena uz koja ćemo izlagati ove godine. Osim što smo još jednom predstavili naša imena britanskom, ali i svjetskom tržištu, i ove smo godine imali priliku čuti predavanja čak 120 stručnjaka iz 6 ključnih grana retaila. 

 

RAZVOJNO-PRODAJNI TIM

PIS-ov londonski tim ove se godine sastojao od tri člana - direktora PIS-a Krešimira Ćurkovića, direktora Prodaje i marketinga Tomislava Perasa i direktora Inovacija Željka Halambeka. 

 

NOVOSTI U IZLAGANJU

Uz naše cjelokupno softversko rješenje za retail, i na ovom smo sajmu poseban naglasak savili na predstavljanje naših mobilnih rješenja – mobilnog back-officea i mobilnog POS-a. Ovogodišnja novost je izlaganje Quick Commerce rješenja te Virtualnog POS-a (BlackBox).

 

SAJAM JE PONOVNO ISPUNIO OČEKIVANJA

Ovogodišnje izdanje sajma zasigurno je ponovno ispunilo naša očekivanja. Naš štand posjetio je značajan broj predstavnika maloprodajnih i tehnoloških tvrtki iz raznih zemalja. Reakcije posjetitelja na funkcionalnosti koje nudimo, ali i na prihvatljivu cijenu u odnosu na britansko tržište, po treći put pokazale su da naša rješenja uspješno konkuriraju svjetskom tržištu.

 

vrh stranice